Foqus Finance er en elegant, effektiv leasingløsning, der løser finansbranchens udfordringer

Foqus Finance er en effektiv løsning til leasing- og finansvirksomheder som baserer sig på 20 års erfaring fra samarbejde med nordiske finansvirksomheder. Foqus Finance opfylder alle behovene ved administration af leasing og skaber effektivitet, så I forbliver konkurrencedygtige.
Få en fuldt integreret løsning, der giver jer realtidsinformation til ledelses- og salgsstyring.

Hvorfor vælge Foqus Finance?

Standardsoftware:
Foqus Finance er førende standardsoftware og markedsleder i Danmark. Fordelene ved standardsoftware er minimering af omkostninger. Udnyt tilgængelig 3. parts software uden at miste evnen til at modificere forretningskritiske områder.

Agil platform:
Opnå evnen til at udnytte nye markedsmuligheder. Implementér et fleksibelt og skalerbart workflow-baseret forretningssystem.

Minimerer risici:
Reducerer risikoen ved implementering af standardapplikationer. Vælg samarbejdet med en kvalitetsgodkendt leverandør, der bruger kvalitetskontrol og har dybdegående branchekendskab.

Reducerer omkostninger:
Foqus Finance sikrer, at de samlede driftsomkostninger er så lave som muligt. Ingen tilsvarende løsning i verden har så lave driftsomkostninger som Foqus Finance. Ved at benytte den rigtige projekttilgang opnår man en hurtig implementering og derved lavere omkostninger.

Section image

Interesseret i at høre mere om Foqus Finance?

Gratis Rådgivning