Brug for nyt leasingsystem?

Bruger I for meget tid på at administrere kontrakter?
Mangler I overblik?


Så er det måske på tide at overveje et nyt system! 
Mange virksomheder har endnu ikke ét enkelt system til håndtering af alle deres leasing- og låneaftaler. Hvis I vil optimere jeres processer, finde mulige besparelser og sikre at i overholder alle frister i forhold til SKAT, er det på tide at overveje et nyt system.

1.    Tid er penge
Gem alle jeres kontrakter sikkert i ét cloudbaseret system. Så sparer i både fysisk plads, samt tid brugt på behandling og arkivering

2.    Tilbudsafgivning
Det handler om at lave et godt og præcist tilbud og få det hurtig frem til kunden, for at øge chancerne for salg. Ved at have alle afgivende tilbud og aftaler samlet ét sted sikres en effektiv proces fra start til slut. 

3.    Kontrakthåndtering
Virksomheder har brug for hurtig og præcis kontrakthåndtering, for derved at minimere manuelle rutiner. Arbejdsprocessen kan tilpasses den enkelte virksomhed. I får en enkel automatiseret proces, der håndterer jeres kontrakter fra start til slut.

4.    Påmindelser
Opret alarmer og notifikationer der giver påmindelser ved vigtige datoer, kontraktudløb eller andre deadlines.

5.    Skræddersy rapporter
Med skræddersyede rapporter, der passer til jeres virksomhed, kan I nemt udtrække og behandle data samt omdanne det til beslutningsklar viden.

6.    Cloudbaseret opbevaring
Alle jeres vigtigste dokumenter ligger på en sikker server med back-up. Det øger fleksibiliteten, da det er nemt og hurtigt at skalere op og ned i forhold til jeres behov. Derudover bliver jeres data tilgængeligt, hvor som helst og når som helst. 

7.    SKAT – Rapportering
SKAT stiller store krav til dokumentation og at dokumentationen bliver indeberettet til rette tid. Dette bliver nemmere at imødekomme med et kontrakthåndteringssytem, der holder styr på det.

8.    Hånd-i-hånd
Kontrakter og kontrakthåndteringssystem går hånd-i-hånd, så hvis I arbejder med kontrakthåndtering, er det så ikke på tide at udnytte alle ovenstående fordele? 

For at høre mere om, hvordan Foqus Finance kan hjælpe jer med at spare tid og penge samt optimere jeres processer, ring til: +45 70 209 201 eller kontakt os