Foqus Finance består software solution test for Microsoft Dynamics

Vi er meget stolte over at meddele, at Foqus Finance, vores 'State of the Art' løsning, som understøtter hele forretningsgangen for leasing- og låneaftaler, har bestået Software Solution Test for Microsoft Dynamics, hvilket er en vigtig forudsætning for Certified for Microsoft Dynamics® status.

Certificeret til Microsoft Dynamics er Microsofts højeste standard for partnerudviklet software. Denne certificering er et vigtigt skridt i at hæve standarden for partnerudviklede softwareløsninger for branchespecifikke forretningsløsninger. Løsninger som har bestået software test har bevist kvalitet i udviklingen og kompatibilitet med Microsoft Dynamics produkter.

"Ved at kræve at software løsninger skal opfylde vores høje standarder, kan Microsoft forsikre kunderne om, at disse certificerede løsninger tilføjer værdi til deres investeringer i Microsoft Dynamics," siger Doug Kennedy, Vice President, Microsoft Dynamics Partners. "Microsoft lykønsker E Foqus med deres testresultater og ønsker dem succes med at opnå Certified for Microsoft Dynamics betegnelsen."

Foqus Finance er førende standardsoftware og markedsleder i Danmark indenfor leasing- og låneaftaler. Løsningen anvender den nyeste Microsoft Dynamics NAV 2016-platform, som bygger på en rollebaseret struktur og kan håndtere alle daglige arbejdsprocesser. Integrationen og samspillet mellem Microsoft Dynamics NAV og Foqus Finance giver en væg-til-vlg løsning til finans og leasing. 

Vores konsulenter står klar til at give gratis rådgivning om, hvordan Foqus Finance kan udvikle jeres forretning og give bedre resultater. Kontakt os, og vi ringer dig op. 

OM E FOQUS

E Foqus en softwarevirksomhed, der er eksperter i Microsoft Dynamics NAV og bl.a. servicerer hele verden inden for shipping- og finansbrancherne. Vi udbyder forretningsløsninger, tilbyder rådgivning, udvikling, tilpasning, vedligeholdelse og support. E Foqus opfylder behovene i jeres forretningsprocesser – og hjælper jer med at blive mere effektive og forblive konkurrencedygtige.