Ny version af Foqus Finance – Fleksible workflows

Ny version af Foqus Finance – Understøtter fleksible workflows
Vi er glade for at kunne meddele, at vi har frigivet version 8 af Foqus Finance.

Foqus Finance er en 'state of the art' løsning, som understøtter hele forretningsgangen for leasing- og låneaftaler. Løsningen anvender den nyeste Microsoft Dynamics NAV 2016-platform, som bygger på en rollebaseret struktur og kan håndtere alle daglige arbejdsprocesser.

Et par eksempler på, hvordan Foqus Finance kan hjælpe med jeres daglige arbejdsprocesser:

 • Dynamisk aftaleforløb, skræddersy systemet til jeres virksomhed og jeres flow
  Opret et dynamisk aftaleforløb, der svarer til den måde, I styrer jeres virksomhed. Uanset hvordan I administrerer hver aftale fra en tom kladde til endelig betaling og arkivering, giver Foqus Finance jer mulighed for at følge jeres egne processer og tilbyder endda rammer, der kan guide teamet i den daglige håndtering af aftaler.
 • Rollestyret, fra salg til administration
  Skræddersy hver brugergrænseflade til at passe brugerens rolle. Da forskellige personer i jeres organisation udfører forskellige funktioner, giver Foqus Finance jer mulighed for at styre, hvem der får adgang til hvad. Alle jeres sælgere, bogholdere, administratorer og andre kan have dedikerede grænseflader, som viser de dele af systemet, de har brug for (og skjuler dem, de ikke har brug for).
 • Opgave automatisering
  Foqus Finance udfører al rutinearbejdet, så I kan bruge jeres tid mere produktivt. Automatiser alt fra kreditgodkendelse til dokumentgenerering til posteringer og meget mere.
 • Kredit godkendelsesmodul med mulighed for at tilføje egne regler
  Brug Foqus Finance standard kreditbevillingsprocedure eller tilpas det til jeres egne behov. I kan oprette forskellige regler og regelsæt til de forskellige typer af aftaler, produkter eller kunder, som kan automatiseres til at køre når som helst i løbet af jeres aftaleforløb.
 • Dokumentgenerering af aftaler med Word
  FoqusDocs tillader jer at automatisere dokumentgenerering af dokumenter som aftaler, leasing tilbud, fakturaer, leveringspapir og meget mere. Dokumentgenerering indebærer blot at oprette en skabelon i MS Word og indtaste i systemet, hvilke oplysninger, der skal flettes ind i det. Dokumenter kan genereres både manuelt og automatisk ud fra disse skabeloner via opgaver i forskellige faser af aftaleforløbet.
 • Forhåndsvisning af bogføringsresultater
  Få et hurtigt overblik over de forskellige typer af bogholderi poster, der oprettes, før I bogfører et dokument eller kladde. Denne funktion genererer, hvad der ligner en reel bogføring, så I kan se alle de relevante data uden, at de faktiske poster oprettes.
 • Nyeste teknologiske platform fra Microsoft
  Nyeste teknologiske platform fra Microsoft, "mobile first, cloud first" - på alle tænkelige platforme og apparater. Da I ikke er bundet til en enkelt softwareinstallation, kan I få adgang til Foqus Finance overalt, og når som helst.
 • Power BI integration
  Microsoft Power BI opretter automatisk et dashboard og genererer forskellige rapporter baseret på data, der hentes fra jeres Foqus Finance-installation. I kan derefter tilpasse jeres dashboard og udforske data til at skabe nye indsigter og effektive visualiseringer.
 • Dynamics CRM integration
  Forbedre kundeengagement ved at synkronisere Foqus Finance kunder, konti, produktinformation og meget mere med Dynamics CRM.
 • OCR Service (Lexmark)
  Konverter PDF-filer og dokumenter til redigerbar og søgbar data. Det betyder, for eksempel, at I kan oprette en arbejdsgang til at scanne en faktura og bruge OCR (Optical Character Recognition) til at finde og bogføre købsbeløbet til finanskladden.
 • Standard NAV opsætning af arbejdsproces
  Definer jeres egne arbejdsprocesser ved hjælp af standard NAV. Dette gør det muligt at designe og udføre forretningsprocesser i Foqus Finance.

Bemærk: Det er ikke muligt for eksisterede kunder at opgradere til Foqus Finance 8.

Vores konsulenter står klar til at give gratis rådgivning om, hvordan Foqus Finance kan udvikle jeres forretning og give bedre resultater. 

Klik her, og vi ringer dig op.