Nyt om Foqus Finance

Som en naturlig forlængelse af, at Foqus Finance 8 blev certificeret til Microsoft Dynamics i februar måned, har vi valgt at implementere Microsofts release cycle (Rapid Releases). Denne metode er man vant til fra Windows 10 og i øvrigt også apps.
 
For Foqus Finance betyder det, at hvor vi historisk har frigivet versioner med store mængder ændringer, så vil valget af rapid releases medføre, at vi i stedet frigiver ændringer løbende. Hvilket vil indebære reduceret testkompleksitet, og dermed en mulighed for at ibrugtage de nyeste versioner af Foqus Finance langt hurtigere og med færre ressourcer involveret. 

Vi er glade for at kunne annoncere, at vi nu er klar med version 8.5 af Foqus Finance, som indeholder en masse nye funktioner, som gør jer mere effektive:

Udviklingen af Foqus Finance fortsætter. Her i efteråret er vi så langt, at vi er klar til at påbegynde planlægning og analyser af opgraderinger, selv for de største installationer af Foqus Finance 7. Vi påregner, at de første store migreringer kan ske i foråret 2017.

For at høre mere om, hvordan Foqus Finance kan hjælpe jer med at spare tid og penge samt optimere jeres processer, ring til: +45 70 209 201 eller kontakt os.