Vejen til nye kunder

Tre nemme måder at få nye kunder
Tidligere brugte vi i telefonbogen eller spurgte naboer og venner til råds omkring anskaffelse af nye produkter. Det har google search sat en stopper for.  

Selvom vi alle ved, at vi som forbrugere søger på nettet, tyder meget på, at mange leasingvirksomheder overser denne trend og forsømmer deres hjemmeside og online service.

Vi har samlet et par råd til, hvordan I kan fremstå som et innovativt og troværdigt leasingfirma samt få en masse nye kunder ind af døren. 

1. Gør det klart, hvad I har at tilbyde
Som kunde i en leasingforretning, vil vi gerne se leasingmulighederne. Det er disse muligheder, der skal fremkomme først og forrest.

Vi vil se hvilke ydelser I kan tilbyde, eventuelt jeres katalog, og en leasing beregner. Hvor meget skal der betales per måned, hvis vi vælger 24 måneder, og hvad er forskellen, hvis vi vælger 36 måneder?

Derudover skal tilbudet komme med det samme, så sikrer I at kunden er tilfreds med jeres service, samt at kunden har den information de søger.

2. Gør det nemt at arbejde med jer
Sørg for at kunderne kan registrere sig online (så får I også mere information om kunden), lad dem beregne forskellige leasingscenarier, samt gemme deres beregninger, og hvis de er klar til det, bør de kunne bestille direkte online. 

Timing er også vigtigt, hvis I ikke har mulighed for at svare inden for kort tid, så giv kunden en indikation af, hvornår de kan forvente at høre fra jer. Sørg også for, at alle i firmaet overholder disse tidsfrister. Udelukkende ved at opsætte responstid på hjemmesiden, kan I udkonkurrere mange andre leasing selskaber, som ikke har styr på responstiderne.

3. Adskil jer fra de andre
I skal være kreative. For eksempel kunne man bruge videoer frem for billeder, eller sørge for at tal og data bliver fremvist i et visuelt diagram. Det gør det både sjovere og nemmere for kunden at forholde sig til.

Det er selvfølgelig vigtigst at jeres hjemmeside skaber resultater, og ikke kun har et flot design. Ligeledes er samspillet mellem jeres hjemmeside og leasingprocesser essentielt for den gode oplevelse. Hos Foqus Finance kan I få mange flere gode råd, samt inspiration til optimering af jeres leasingprocesser.  

Klik her, for mere information og gode råd, så ringer vi jer op.